Despre Noi

Pentru a va face o idee despre produsele oferite si modalitatea in care aceste produse va pot ajuta sa atingeti performantele pe care vi le doriti, in randurile ce urmeaza va vom prezenta pe scurt cateva date despre compania noastra.

Consulting Point este un furnizor de formare profesionala cu sediul in Bucuresti. Cursurile, seminariile, conferintele si celelalte evenimentele Consulting Point sunt sustinute de parteneri recunoscuti din domeniu, iar calitatea serviciilor oferite si relatiile foarte bune stabilite cu clientii si colaboratorii nostri au facut ca produsele si serviciile noastre sa fie apreciate si sa devina, in scurt timp, un punct de referinta pe piata de profil din Romania.

Consulting Point pune la dispozitia celor interesati programe de pregatire unice, adaptate tipicului de activitate al fiecarei organizatii. In functie de specificul activitatii si de tematica propusa de dumneavoastra, va oferim programe de instruire adaptate cerintelor si asteptarilor pe care le aveti. Alegem impreuna lectorii potriviti fiecarui curs, alcatuim structura programului, stabilim locul si perioada de desfasurare a acestuia, astfel incat rezultatul sa fie un succes.

Clientii Nostri

Le multumim clientilor nostri pentru increderea pe care ne-au acordat-o si ne angajam sa le oferim in continuare nu doar produse si servicii, ci solutii complexe la toate nevoile lor de formare profesionala.